Ohoi!
Käytämme sivustolla evästeitä. Tutustu tietosuoja- ja evästekäytäntöihimme.
Silversea Classic -laivaluokka
Muse-laivaluokan ensimmäinen laiva, Silver Muse, määritteli valtamerien ultra-luksus risteilymatkustuksen uudelleen kohottamalla edelleen palvelutasoa vaativimpienkin matkailijoiden makuun.
Gastronomisia kokemuksia maailman keittiöistä tarjoavia huippuluokan ravintoloita, tilavat, ylellisesti varustellut sviitit omalla hovimestarilla sekä laivan upeat julkiset tilat takaavat onnistuneen risteilyn.
Rakennettu
Italia 2017
Uudistettu
-
Rekisteröity
Bahama
Pituus
213 m
Leveys
26 m
Syväys
-
Hyttejä
288 kpl
Hissejä
6 kpl
Kerroksia
8 kantta
Matkustajia (dbl occ)
596 henkeä
Matkustajia (max)
691 henkeä
Henkilökuntaa
411 henkeä
Matkanopeus
20 solmua
Bruttorekisteritonnia
40 700
Atlantide on erityisesti meren antimiin erikoistunut ravintola, jonka nimi tarkoittaa Atlaksen seitsemää tytärtä. Tarjolla on tyyliteltyjä design-ruokia valmistettuna kiehtovista merellisistä raaka-aineista. Tarjolla myös makuusi täydelliseksi paistettuja pihvejä.
Indochine tarjoaa kiehtovia, eksoottisia, ja erityisesti kaakkois-aasialaisia ruokia. Ajattele Mumbian maustetoreja, raikkaita Thaimaalaisia makuja tai Vietnamilaisen ruoan kiehtovia tekstuureja. Tässä ravintolassa pääset maistamaan Aasialaisen keittiön parhaita annoksia.
Monipuolinen kattaus Italialaisen keittiön klassikoita. Voit nauttia annoksesi sisällä ravintolasalissa, tai terassilla ihaillen ohi lipuvia maisemia.
Upea ja intiimi ravintola jonka eläväinen "joie de vivre" -tunnelma on täydellinen illallistamiseen, tanssimiseen ja illasta nauttimiseen. Tarjolla on monipuolinen kattaus tapas-tyylisiä annoksia kautta maailman eri keittiöiden. Illalliskokemusta täydentää live-orkisterin pehmeän sävelet.
Napoli on tunnetusti pizzan pääkaupunki, ja Spaccanapoli on katu Napolissa jonka varrella on useat alueen suosikki-pizzerioista. Tähän rentoon ja mukavaan ulkoravintolaan on rakennettu aito pizzauuni, joka takaa nopean paistoajan erittäin kuumassa lämpötilassa. Toimitusjohtajamme ja pizzaharrastaja Tony, nimeää Spaccanapoli-ravintolan pizzat heittämällä merten parhaiksi!
Ulkoilma-ravintola The Grill tarjoaa monipuolisesti grillin herkkuja. Ravintolan erikoisuutena on laava-kivi illallinen, jossa asiakkaat voivat itse paistaa omat lihat ja äyriäiset pöytään tuoduilla 400 celsius-asteeseen lämmitetyillä laavakivillä. Päivisin lounas-aikaan ravintola toimii salaattibaarina ja hampurilaisravintolana.
Erikoisravintolat tarjoavat laajan valikoiman ruokailuelämyksiä laivoillamme, 5–40 USD hintaluokassa.
Kaiseki tarkoittaa kokoelmaa taitoja ja tekniikoita, jotka mahdollistavat usean monimutkaisen ja näyttävän ruokalajin valmistamisen yhdeksi ateriaksi. Kaiseki tarjoilee japanilaisen keittiön suosikkeja, ja saatavilla myös monipuolisesti erilaisia susheja. Illallisella on tarjolla myös teppanyakia.
La Dame on Silversea-laivojen korkealuokkaisimpia ravintoloita. Tarjolla on ranskalaisen keittiön fine-dine klassikoita modernilla twistillä. Tyylikkäästi sisustettu ravintola jossa on elegantti, mutta silti rento tunnelma.